Ești luat prin surprindere de ziua cuiva care se apropie, prea repede, pentru a găsi cadoul ideal. Sună cunoscut, nu? Și te apuci să răscolești magazinele online și offline fără prea multe șanse de originalitate. Ei bine, știu eu un loc în Sibiu, Juju<3e îi zice… cu inimioară! E genul ăla de loc de unde îmi place să primesc multe cadouri. Bine, și să dăruiesc! Jujube este un atelier de flori unde găsești și multe lucruri alese pe sprânceană. De la bijuterii de autor, cosmetice naturale și ceramică, până la parfumuri, cărți (de citit) sau jocuri pentru copii.


Revenind la flori, toate aranjamentele și buchetele care ies din mâna Jujubelor, au un „je ne sais quoi”. Aș da vina pe profesia de arhitect a Jujubei mamă. Da, cred că bunul gust vine din afinitatea pentru geometrie, simplitate, combinarea inedită a culorilor și a texturilor. Un ochi antrenat și pasiunea pentru frumos fac cea mai bună echipă în genul ăsta de business.

Este de găsit în zona veche a Sibiului, într-o locație care nu mai spunea nimic de multă vreme. Mutilată în repetate rânduri de afaceri apărute și dispărute peste noapte, a avut marele noroc să ajungă pe mâinile acestui arhitect tânăr care visează și contribuie, astfel, la transformarea orașului în ceea ce trebuie să fie. Autentic, elegant, util și curat.

Faurului nr. 19 nu e de ratat! Eu sunt fan.

Scrie un comentariu

Pin It